Automatisering

Automatisering

Een robotcel voor het voorbereiden van monsters die speciaal is ontworpen voor de dynamische vereisten van de huidige laboratoriumactiviteiten voor mijnbouw en recycling.
Het systeem is gebaseerd op de kogelvrije LITech crushers & mills. Deze brekers en molens zijn al vele jaren de hoeksteen van de mineralen- en recyclingindustrie en worden veelvuldig gebruikt op mijnsites, verkenningskampen en in commerciële en onderzoekslaboratoria over de hele wereld.
LITech was een pionier op het gebied van brekers en molens met grote capaciteit. Dit systeem van de volgende generatie biedt beproefde technologie in een aanpasbare, maar ongecompliceerde, geautomatiseerde cel. De ontwerpfilosofie van LITech was gebaseerd op het ontwikkelen van een eenvoudig, robuust modulair systeem dat een hoge monsterdoorvoer biedt.
Het modulaire ontwerp vereenvoudigt het transport en maakt snelle mobilisatie ter plaatse mogelijk.
Ook zijn er een aantal opties ontwikkeld om de eindgebruiker in staat te stellen de cel aan te passen aan specifieke eisen.
Deze kunnen eenvoudig achteraf worden aangepast aan veranderende werklasten of toepassingen.

Persönliche Beratung

Der LITech Kundenservice stellt Ihnen persönliche Beratung zur Verfügung. Hinterlassen Sie uns Ihren Namen und Ihre Telefonnummer, wir rufen Sie so schnell wie möglich zurück.

Ihre Daten:
Datenschutz:
Menü