Kegelbrekers

Een kegelbreker is een machine van het compressietype die materiaal reduceert door het toevoermateriaal tussen een bewegend stuk staal en een stationair stuk staal te persen of samen te drukken. De uiteindelijke maatvoering en reductie wordt bepaald door de gesloten zijinstelling of de opening tussen de twee verbrijzelingsorganen op het laagste punt. Terwijl de wig of het excentriek roteert om de compressie in de kamer te veroorzaken, wordt het materiaal kleiner naarmate het door de slijtvoering naar beneden beweegt naarmate de opening in de holte strakker wordt. Het gemalen materiaal wordt afgevoerd aan de onderkant van de machine nadat het door de holte is gegaan.

Een Cone Crusher levert een reductieverhouding van 4:1 tot 6:1. Doordat we de gesloten zijde strakker zetten om een fijnere output te creëren, verminderen we ook het volume of de doorvoercapaciteit van de machine. Over het algemeen is het vermenigvuldigen van de instelling van de gesloten zijde met twee een goede indicatie voor de grootte van de bovenkant van de gradatie die de machine verlaat.

Persönliche Beratung

Der LITech Kundenservice stellt Ihnen persönliche Beratung zur Verfügung. Hinterlassen Sie uns Ihren Namen und Ihre Telefonnummer, wir rufen Sie so schnell wie möglich zurück.

Ihre Daten:
Datenschutz:
Menü