Reverse engineering

Reverse engineering is een belangrijk onderdeel bij het perfectioneren van productietools. We noemen de beste methoden en tools.
„Reverse engineering“ wordt ook wel reconstructie genoemd. Als de eigenlijke engineering leidt van het 3D-model naar het eindproduct, gaat reverse engineering de tegenovergestelde kant op: van het product terug naar het 3D-model. Er zijn verschillende redenen om dit proces uit te voeren, afhankelijk van de branche. In de auto-industrie worden bijvoorbeeld handmatig gemaakte ontwerpstudies vaak gescand en omgezet in 3D-modellen. Bij de speciale voertuigbouw bepalen de fabrikanten de exacte afmetingen van het chassis en andere componenten omdat deze vaak niet beschikbaar zijn. Reverse engineering speelt een nogal beruchte rol bij het ongeoorloofd kopiëren van merkproducten. Wanneer pennen of grasmaaiers bedrieglijk veel op de originelen lijken, zit er vaak reverse engineering achter.

Persönliche Beratung

Der LITech Kundenservice stellt Ihnen persönliche Beratung zur Verfügung. Hinterlassen Sie uns Ihren Namen und Ihre Telefonnummer, wir rufen Sie so schnell wie möglich zurück.

Ihre Daten:
Datenschutz:
Menü