Containerlab

Oplossingen voor gecontaineriseerde laboratoria van LITech

LITech gemakkelijk te vervoeren en verplaatsbare gecontaineriseerde laboratoria

Mobiele onafhankelijke laboratoria die zijn geconfigureerd om aan uw projectvereisten te voldoen Laboratoriummodules in containers hebben onbeperkte uitbreidingsmogelijkheden en kunnen voldoen aan alle projectlaboratoriumvereisten, van eenvoudige monstervoorbereiding tot analyse-eenheden.
Typische containers in containers zijn volledig op zichzelf staand en bevatten alle benodigde perslucht-, verlichtings- en ventilatiesystemen. Elektriciteit op de locatie is de enige vereiste service.
De containers zijn volledig geïsoleerd en geschikt voor gebruik in alle extreme klimatologische omstandigheden. De werkruimte van het laboratorium is voorzien van airconditioning en de afgezogen lucht wordt gefilterd en teruggevoerd om een ​​comfortabele werkomgeving te behouden en de bedrijfskosten te verlagen.
De laboratoria kunnen worden geconfigureerd om conventionele apparatuur voor het pletten en verpulveren van monsters of lineaire geautomatiseerde systemen te bedienen. Een verwachte output van enkele honderden voorbereide monsters per dag kan gemakkelijk worden bereikt.
Als er metallurgische tests, zeven of chemische analyses ter plaatse nodig zijn, kunnen extra units worden ontworpen om aan uw specifieke laboratoriumbehoeften te voldoen.
Goedkoop, eenvoudig transport en snelle mobilisatie van locaties
De mobiele laboratoria van LITech zijn gemaakt van standaard 20ft en 40ft zeecontainers. Zodra ze zijn gebouwd, worden alle eenheden opnieuw onderzocht om ervoor te zorgen dat ze voldoen aan de internationale scheepvaartvoorschriften.
Het transporteren en hanteren van de laboratoria is net zo eenvoudig en goedkoop als standaard zeecontainervervoer. Er zijn geen speciale procedures voor overhandiging of verzending nodig.
Eenmaal ter plaatse kan het laboratorium binnen enkele uren volledig operationeel zijn.

Persönliche Beratung

Der LITech Kundenservice stellt Ihnen persönliche Beratung zur Verfügung. Hinterlassen Sie uns Ihren Namen und Ihre Telefonnummer, wir rufen Sie so schnell wie möglich zurück.

Ihre Daten:
Datenschutz:
Menü